Ανοίγω Μονοπάτια

Δουλεύοντας μαζί μου θα ανοίξουν καινούργιες κατευθύνσεις στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσω να εμπιστευτείς την αλήθεια σου και να ακολουθήσεις την έμφυτη δημιουργικότητά σου.

IMG_0437 (2).jpg

Οι φόβοι μας κάποιες φορές μας προειδοποιούν για κινδύνους και κάποιες φορές δεν έχουν πραγματική υπόσταση – ενώ τους αφήνουμε να μπλοκάρουν το μονοπάτι μας. Είναι πολύ χρήσιμο να έχουμε κάποιον με την κατάληλη εμπειρία και προοπτική να μας στηρίζει ώστε να δούμε και να προχωρήσουμε ξεκάθαρα.

Από πολύ μικρή είχα την επιθυμία και το έμφυτο ταλέντο να ακούω με συμπόνια. Συχνά βοηθούσα οικογένεια, φίλους και γνωστούς να δουν τις καταστάσεις στη ζωή τους διαφορετικά και να ανοίξουν την αντίληψή τους. Πολλοί ζητούσαν τη συμβουλή μου.

Έβρισκα λύσεις ενστικτωδώς και είχα κλήση στο σχεδιασμό καινούριων συστημάτων. Επιθυμούσα να χρησιμοποιήσω τα ταλέντα μου ώστε να δημιουργήσω θετική επιρροή στον κόσμο. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έπειτα έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιωσιμότητα. Η έρευνά μου με οδήγησε να συμπεράνω ότι η τεχνολογική ανάπτυξη μόνη της δεν είναι αρκετή. Είδα ότι η κουλτούρα μας χρειάζεται να αλλάξει σε βαθύ επίπεδο ολοσχερώς.

Η ανθρωπότητα διανύει μια εποχή τεραστίων αλλαγών. Τα παλιά συστήματα και οι διαδικασίες αποφάσεων που στο παρελθόν υπήρξαν αξιόπιστα πλέον δεν μας στηρίζουν. Αυτό επηρρεάζει τον καθένα από εμάς και σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως κάτι που μέχρι τώρα δούλευε στη ζωή σου δεν δουλεύει πια και χρειάζεσαι ή θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Ίσως ήδη κινείσαι προς μια καινούργια κατεύθυνση και νιώθεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια. Θέλω να δουλέψω με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αγγαλιάσουν τις αλλαγές στη ζωή τους.

 

Η φιλόδοξη φύση μου δεν με άφησε ποτέ να επαναπαυτώ μέσα σε κάποια ζώνη ασφαλείας. Μέσω πολλών προσωπικών αποτυχιών και επιτυχιών έχω μάθει να εστιάζω τη φιλοδοξία μου αυτή σε πράγματα που έχουν ουσιαστική και διαχρονική σημασία για εμένα. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω αφιερωθεί στην αποτελεσματική στήριξη του εαυτού μου και των άλλων κατά την πλοήγηση μεταβατικών και με αστάθια περιόδων οι οποίες είναι αναπόφευκτες όταν προσεγγίζουμε κάτι το οποίο πραγματικά θέλουμε. 

Το δώρο μου και ο σκοπός μου είναι να σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις για τον εαυτό σου· να αποκτήσεις σιγουριά καθώς πλοηγείς “το άγνωστο” μέσω της διάκρισης και εμπιστοσύνης στην εσωτερική σου καθοδήγηση. Όταν αισθάνεσαι ότι οι παρούσες συνθήκες δεν σε στηρίζουν ή δεν σε πληρούν, με τη βοήθειά μου θα δημιουργήσεις το υπόβαθρο για μια καινούρια ζωή.