Αφυπνιζόμενη Γυναίκα

Ένα ταξίδι πίσω στις ρίζες μέσω των στοιχείων της Φύσης

Awakening Woman.JPG

Σου προσφέρουμε ένα αξέχαστο ταξίδι στα πιο τρελά όνειρά σου· στη γυναίκα που ζει μέσα σου όταν δεν βλέπει κανείς· στη χορεύτρια· στην τραγουδίστρια· στο ερωτικό πλάσμα· στη γυναίκα με διαίσθηση που βλέπει τον εαυτό της και τους άλλους μέσα σε ένα συντριβάνι πληθώρας.

Ναι… όλα αυτά, τα οποία γνωρίζεις βαθιά μέσα σου βρίσκονται στην επέκταση του χεριού σου όταν κοιτάξεις πίσω από την κουρτίνα που σε τυφλώνει.

Σε προσκαλούμε να έρθεις μαζί σε αυτό το ταξίδι πάθους μέσω μιας σειράς έξι Σαββατοκύριακων που θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021 τα οποία θα ακολουθήσει ένα retreat 10 ημερών στο τέλος (άνοιξη 2022).

Θα σε στηρίξουμε να ανοίξεις τις σκουριασμένες πόρτες και να ξεσκονίσεις τα πολύτιμα αντικείμενα μέσα σου· να βουτήξεις μέσα στην ολοκλήρωση του Είναι σου και να γελάσεις... όπως δεν γέλασες ποτέ ξανά.

Σε αυτό το ταξίδι θα πορευτούμε με τα τέσσερα αρχέτυπα που είναι βασισμένα στα στοιχεία Μέσα σου και Έξω σου: Γη, Φωτιά, Νερό, Αέρας.

Γη/ Αρχέτυπο Μητέρας: Διαχωρίζουμε το ατόφιο αρχέτυπο από το διαστρεβλωμένο. Η ‘Πληγή του Πυρήνα’ που εμποδίζει και σαμποτάρει το δυναμικό μας. Κατανόηση και φροντίδα της Πληγής του Πυρήνα. Η πρακτική της ‘Φροντίδας Εαυτού’. Τρέφουμε και αγκαλιάζουμε όλα όσα δεν έχουν ειδωθεί και αγαπηθεί μέσα μας. Η ανάδυση μέσα από την ψυχή μας του ενήλικα που μας φροντίζει.

Φωτιά / Αρχέτυπο Πολεμίστριας: Την διαχωρίζουμε από τη διαστρεβλωμένη της δύναμη. Πλησιάζουμε την προσωπική μας (αλλά και του Συνόλου) ενδυναμωμένη Θηλυκή Ουσία. Μαθαίνουμε να συμφιλιωνόμαστε με τη φωτιά μας (θυμό, οργή) το οποίο αποτελεί μονοπάτι προς τη Θεϊκή μας δύναμη. Μαθαίνουμε να βάζουμε όρια με αγάπη. Παίρνουμε το χώρο μας, ανοίγουμε και εκφράζουμε την αλήθεια της καρδιάς μας πέρα από κατηγορίες προς τον εαυτό μας / προς τους άλλους, πέρα από τον θύτη, θύμα και την αποχή. Χωρίς απολογίες.

Νερό/ Αρχέτυπο Ερωμένης: Διαχωρίζουμε τις ανάγκες αγάπης του παιδιού από τον πόθο της Ερωμένης για ένωση. Μαθαίνουμε να γινόμαστε δεκτικές ως οδό για να αποκτήσουμε την ενεργειακή αίσθηση του σώματός μας το οποίο μας αποδίδει βαθιά οικειότητα, ερωτική παρουσία και ένωση… όλα Θηλυκά δώρα. Καθαρίζουμε την τοξική μας σεξουαλική κυτταρική μνήμη. Ανακτούμε την ηγεμονία της καρδιάς μας. Γινόμαστε η βασίλισσα του μπουντουάρ από μέσα και από έξω.

Αέρας / Αρχέτυπο Σαμάνας: Αναστήνουμε τη σελήνη μέσα μας, επιστρέφοντας στη δύναμη του Αίματος και μαθαίνουμε να διαβάζουμε τους κύκλους της εσωτερικής μας φύσης σαν ένα μέσο προς την θεϊκή μας θηλυκή πνευματικότητα. Η ικανότητά μας να ζούμε μέσα στο άγνωστο, ο απλός τρόπος της γυναίκας να συνδέεται με την Πηγή και να αισθάνεται τον εσωτερικό Κόσμο. Καθοδήγηση ενέργειας. Η επιλογή για ανάπαυση απλά στο Υπάρχω. Ανάπτυξη μεθόδων πρακτικής που μας βάζουν να επανα-επιλέγουμε μία γήινη συνείδηση συντονισμένη με τη φύση. Λαμβάνουμε και δίνουμε καθοδήγηση μέσω της οικειότητάς μας με κύκλους γέννησης / θανάτου.

Τελικό Retreat: Χρόνος για να συντονίσουμε το υλικό και να μάθουμε πως να το υιοθετήσουμε και να το μοιραζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Ημερομηνίες:

 

Οικοιότητα με το Είναι: Παρ 5 Νοεμβρίου - Κυρ 7 Νοεμβρίου 2021 

Αρχέτυπο Μητέρας: Παρ 17 Δεκεμβρίου - Κυρ 19 Δεκεμβρίου 2021

Αρχέτυπο Πολεμίστριας: Παρ 28 Ιανουαρίου - Κυρ 30 Ιανουαρίου 2022

Αρχέτυπο Ερωμένης: Παρ 11 Μαρτίου - Κυρ 13 Μαρτίου 2022

Αρχέτυπο Σαμάνας: Παρ 29 Απριλίου - Κυρ 1 Μαΐου 2022

Αρχέτυπο Ολοκληρωμένης Γυναίκας: Παρ 15 Ιουλίου - Κυρ 17 Ιουλίου 2022

Retreat:  Καλοκαίρι  2022 (ακριβής ημ/νίες θα ανακοινωθούν προσεχώς)

Οι έξι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη στο Armonia Retreat https://www.armoniaretreat.com/

Κόστος προγράμματος και σχέδιο εξόφλησης:
Το κόστος των συναντήσεων (Παρασκευή μέχρι Κυριακή) καθώς και του τελικού Retreat περιλαμβάνουν διαμονή και όλα τα γεύματα. 

Κόστος ανά συνάντηση (Παρασκευή με Κυριακή): €225

Κόστος τελικού 10-ήμερου retreat: €985

Συνολικό κόστος προγράμματος: 6x€225 + €985 = €2335 

Προκαταβολή: €150

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται με την πληρωμή €150 προκαταβολή η οποία μετά θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος του προγράμματος (δηλαδή το τελικό ποσό παραμένει €2335 συμπεριλαμβανομένης της προκαταβολής). 

Η εξόφληση πραγματοποιείται σύμφωνα με το παρακάτω σχέδιο:

 

Προκαταβολή €150: Πληρώνεται κατά τη δήλωση συμμετοχής

1η δόση €300: Πληρώνεται κατά την έναρξη της 1ης συνάντησης
2η δόση 
€300: Πληρώνεται κατά την έναρξη της 2ης συνάντησης
3η δόση 
€300: Πληρώνεται κατά την έναρξη της 3ης συνάντησης
4η δόση 
€300: Πληρώνεται κατά την έναρξη της 4ης συνάντησης
5η δόση 
€300: Πληρώνεται κατά την έναρξη της 5ης συνάντησης
6η δόση 
€300: Πληρώνεται κατά την έναρξη της 6ης συνάντησης
Τελευταία δόση 
€385: Πληρώνεται κατά την έναρξη του τελικού Retreat

Είναι εφικτό να γίνει διαφορετικός διακανονισμός εξόφλησης κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε: lovepathways@gmail.comΣχετικά με τις καθοδηγήτριες:

H Ελίζαμπεθ Σέρρα (Βασική καθοδηγήτρια) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βαρκελώνη Ισπανίας.

Στα δεκαεπτά της πήγε στην Ινδία όπου έζησε για δέκα χρόνια. Αρχικά βυθίστηκε ολοκληρωτικά στα διδάγματα του Θιβετιανού Βουδισμού και αργότερα δημιούργησε ένα προσωπικό μονοπάτι ανακάλυψης καθώς έλαβε και έμαθε από πολλές διαφορετικές πηγές που την στηρίζουν ακόμα στην Πραγμάτωση του Εαυτού της.

Κατέχει πτυχίο Μάστερ Ψυχοθεραπείας (Pscychosynthesis) και άσκησε το επάγγελμα επί δύο δεκαετίες στην Αγγλία.

Μαζί με τον πρώην σύντροφό της Mark Josephs ίδρυσαν το Social Alchemy Movement και μέσω αυτού για άλλες δύο δεκαετίες προσέφεραν προγράμματα στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό να συνεισφέρουν στην αφύπνιση Ανδρών και Γυναικών της Ουσιαστικής τους Φύσης και έμφυτης Γνώσης και να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν όλα όσα εμποδίζουν τη διαδικασία αυτή της αφύπνισης.

Η αγάπη της για το χορό, μουσική και θέατρο όχι απλά έχει εμπνεύσει την προσωπική της ανάπτυξη αλλά έχει αποτελέσει πηγή πνοής για όλες τις πτυχές της εργασίας και προσφοράς της.

Είναι ασκήτρια και δασκάλα του αρχαίου Tantra χορού-διαλογισμού Shiva Shakti που είναι σχεδιασμένο να βοηθήσει στην αφύπνιση και ενσωμάτωση των διαφόρων πτυχών του Θηλυκού και στην επιστροφή στην εκστασιακή, ουσιαστική φύση μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εργασία της Ελίζαμπεθ, videos, συνεντεύξεις, επισκεφτείτε: https://feminineecstasy.com/


Η Δάφνη Κουρκουνάκη (Διοργανώτρια, Βοηθός καθοδηγήτριας, Μεταφράστρια προγράμματος) γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά Κρήτης.

Στα δεκαοκτώ της μετακόμισε στην Αγγλία όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έκανε μεταπτυχιακό πάνω σε Περιβαντολλογικές και Ενεργειακές σπουδές.

Αρχικά εργάστηκε ως μηχανικός και σύμβουλος συστημάτων Βιωσιμότητας και σύντομα κατέληξε ότι η αφύπνιση της ανθρώπινης ψυχής είναι ο βασικότερος παράγοντας στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για την ανθρωπότητα.

Αφιέρωσε τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής της στην προσωπική της αφύπνιση και στην πορεία δούλεψε με την Ελίζαμπεθ Σέρρα η οποία την στήριξε να ανακαλύψει τον Εαυτό της σε βάθος, να ανακτήσει και να μοιράζεται την αυθεντική Θηλυκή Ουσία της.

Εργάζεται ως Life Coach, Αστρολόγος και ασκεί / διδάσκει τον αρχαίο Tantra χορό-διαλογισμό Shiva Shakti.

Το πάθος της είναι να βοηθάει άντρες και γυναίκες να διακρίνουν και να ακολουθούν τη βαθιά αλήθεια τους και να εφαρμόσουν και να αναπτύξουν στο έπακρο την έμφυτη δημιουργικότητά τους.