IMG_0454_edited_edited.jpg

Ανάγνωση Αστρολογίας μέσω 

Goddess Astrology – ένα αρχαίο σύστημα επίγνωσης Εαυτού που χρησιμοποιεί το Δυτικό Αστρικό Ζωδιακό

 

Μέσω μίας προσωπικής ανάγνωσης μαζί μου θα ανακαλύψεις:

  • Το συντομότερο μονοπάτι προς την προσωπική σου πληρότητα και ελευθερία

  • Διάυγεια σε σχέση με τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής σου

  • Τι σου προσφέρει ζωοτικότητα και ενδυνάμωση

  • Πως θα πετύχεις ισορροπία στις προσωπικές σου σχέσεις

  • Τι σε θρέφει και στηρίζει όταν αισθάνεσαι ευάλωτη/ος

Κλείσε ραντεβού με τη Δάφνη

Γενέθλιος χάρτης ή Επιστροφή Ήλιου (ετήσιες επιρροές από γεννέθλια σε γεννέθλια) €175 / 90 λεπτά

Διελεύσεις (παρούσες επιρροές πλανητών) €80 / 60 λεπτά (Ισχύει μόνο για πελάτες στους οποίους έχω ήδη διαβάσει τον γενέθλιο χάρτη)
 

Γενέθλιος + βασικές Διελεύσεις €235 / 120 λεπτά


 

  • Στείλε μου email αναφέροντας το μέρος, ημερομηνία και ώρα γέννησης. Για χάρτη Επιστροφής Ήλιου χρειάζεται ακόμα να γνωρίζω την τοποθεσία που θα βρίσκεσαι στα επόμενα γεννέθλιά σου.

  • Έπειτα θα κανονίσουμε πληρωμή και θα καθορίσουμε ημερομηνία για την ανάγνωση του χάρτη σου.

  • Επίσης θα λάβεις την ανάγνωσή σου μαγνητοφωνημένη.


 

Τι λένε οι πελάτες μου

¨Πήγα στη Δάφνη συγκεκριμένα για την ανάγνωση του αστρολογικού μου χάρτη. Πήγα σε αυτή όχι μόνο επειδή ήξερα ότι θα μου έδινε την Αστρική προσέγγιση (το οποίο δεν είναι το συνηθισμένο και το οποίο προσφέρει μία νέα δημιουργική διάσταση στα πράγματα), αλλά και επειδή θα μου το προσέφερε με το δικό της λεπτό και επιδέξιο τρόπο όρασης και συναίσθησης. Η Δάφνη είναι μεθοδική, λεπτομερής, έχει ισορροπημένο ρυθμό και είναι βαθιά ενδιαφερόμενη – όλα όσα θέλεις από ένα άνθρωπο που διαβάζει τον αστρολογικό σου χάρτη. Επίσης αναγνωρίζει με ακρίβεια πώς συνδέονται και σχετίζονται οι διάφοροι παράμετροι, έχει βαθιά συμπόνια για ανθρώπους και γεγονότα, δυνατή αίσθηση χιούμορ και είναι αυθεντική στην επιθυμία της να αναδείξει τη δύναμη των αστρολογικών μας σχεδιαγραμμάτων, είτε τα πράγματα δείχνουν ρόδινα στο δρόμο είτε όχι. Η ανάγνωση που μου έδωσε ήταν διορατική, εμψυχωτική, μεταμορφωτική και πάνω απ’ όλα έμπιστη. Έχω γυρίσει στις σημειώσεις μου πολλές φορές για να βρω ηρεμία και εμψύχωση σε δύσκολες στιγμές αλλά και σε στιγμές που συνέβει κάτι απρόσμενα ενδιαφέρον. Εγκάρδια προτείνω τη Δάφνη για την αστρολογική σας ανάγνωση. Να εμπιστευτείτε ότι θα αποτελέσει μία καλή συζήτηση με μία καλή σύμμαχο η οποία θα αξίζει με το παραπάνω.”

Έλλη ΄Οουκλεϋ – Μέντορας και Γραφίστας, Ουαλία, ΗΒ

 

“Όταν προσέγγισα τη Δάφνη για ανάγνωση του χάρτη μου ποθούσα να αποκτήσω διάυγεια σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής μου και τα σημεία στα οποία είναι καλύτερο να συγκεντρώσω την ενέργειά μου. Επίσης γνώριζα ότι λίγο μετά τα σαράντα περνάμε την κρίση μέσης ηλικίας - με κάποιο τρόπο επέρχεται κάποιο “γκρέμισμα” και “ανασυγκρότηση” για το οποίο είχε έρθει η ώρα ηλικιακά και ήλπιζα για καθοδήγηση και επεξήγηση σε σχέση με το τι να περιμένω καθώς και να καταλάβω πώς θα επιρρεάσει τη ζωή μου.

Η συνεδρία ήταν χαλαρή και πολύ ενημερωτική. Την μαγνητοφωνήσαμε το οποίο βοήθησε πολύ γιατί από τότε έχω γυρίσει σε αυτό ξανά και ξανά για να χωνέψω τις πληροφορίες σε περισσότερα επίπεδα.

Ένιωσα ότι έλαβα μέσω αντανάκλασης πτηχές του εαυτού μου που αναγνωρίζω ολοκληρωτικά. Ήταν μια διαδικασία επιβεβαίωσης και διαύγιας η λήψη της σοφίας της Δάφνης σε σχέση με αυτά που αποκαλύπτει ο χάρτης μου.

Μου έχει δώσει περισσότερη σιγουριά και εμπιστοσύνη ως προς το ποια είμαι καθώς και την επιβεβαίωση ότι είμαι στο σωστό δρόμο και ότι τα πράγματα εκτυλίσσονται ακριβώς όπως πρέπει – και ακόμα περισσότερη διαύγεια σχετικά με το τι πρέπει να κάνω στη ζωή μου.

Αισθάνομαι ότι θα συνεχίσω να επιστρέφω ξανά και ξανά στην ενόραση που πρόσφερε η ανάγνωση για να με στηρίξει σε μελλοντικές στιγμές αμφισβήτησης και σύγχυσης.”

Έμμα Σάμπσον – Καλλιτέχνης, Ντέβον, Αγγλία

Αστρολογία για προσωπική

Πληρότητα και 

Ελευθερία